Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В закарпатському селі стався землетрус

25 січня 2020 р., 10:00

Інформація про постраждалих відсутня

Землетрус у селі Фанчиково на Виноградівщині був 2,2 балів за шкалою Ріхтера.

За словами завідувача геофізичної станції «Тросник» Василя Ігнатишина, востаннє такий відчутний землетрус фіксували біля села Буштино Тячівського району у 2015 році.

У повідомленні пресслужби ГЦСК сказано, що поштовхи були зафіксовані в районі міста Виноградів, Закарпатська область, з магнітудою за шкалою Ріхтера 3,0.

Джерело землетрусу знаходилося на глибині в 3 км.

Інформації про жертви і постраждалих немає.

Землетрус стався в ніч з 23 на 24 січня.

«Магнітуда – 2,2, якщо перевести у бали – це 4 – 4,5. Так його і відчували. Можливо, в епіцентрі його відчували сильніше. Це залежить, в яких будівлях його відчували, на другому поверсі відчувався сильніше. Але факт, що дуже багато людей його відчували і це говорить нам, що це відчутний землетрус. Відчутний землетрус на території Закарпаття відбувається раз на 5-6 років», — розповів завідувач геофізичної станції «Тросник».

Наслідків від землетрусу в селі Фанчиково Виноградівського району наразі не зафіксували, повідомив голова села Юрій Мар’ян, інформує Суспільне.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp