Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На стадіоні "Авангард" ФК «Минай» прийматиме словацький «Татран»

25 січня 2020 р., 14:00

В суботу, 25 січня, «Минай» вперше в цьому році проведе гру вдома

Щоправда, не на рідному полі «Минай», яке готують до березневих матчів Кубка та чемпіонату, а на штучному полі ужгородського «Авангарду». В суперниках буде команда зі Словаччини – «Татран» із сусіднього нам Пряшева – пише fcminaj.com.

Клуб із східної Словаччини знайомий не тільки закарпатським вболівальникам. А все тому, що його двічі очолював вже екснаставник «Оболонь-Бровар» Сергій Ковалець. Щоправда, тоді ще клуб грав у еліті словацького чемпіонату.

Попри те, що «Татран» має більш, ніж столітню історію, а в 1992-му році були навіть володарями Кубка країни, сьогодні пряшевська команда грає лише у дивізіоні С – Схід (аналог Другої ліги України).

Грає там клуб непогано. Після 17 турів і до перерви «Татран» посідав 1 місце. Щоправда, переважає свого найближчого конкурента, «Липани», всього на…один гол (кількість очок однакова). У разі завершення чемпіонату на 1 сходинці суперник «Минаю» може підвищитися у класі і вийти у Другу лігу (аналог Першої ліги України). Статистика у клуба в цьому дивізіоні теж непогана – 14 перемог у 17 матчах.

Кістяк команди складають словацькі футболісти. Проте є й легіонери – Гончаревич з Росії та Родрігеш з Португалії. Очолює колектив місцевий тренер Петер Петраш.

Що стосується нашої команди, то це буде вже 5-ий матч за два тижні. Команда повернулася зі Львова, проте перерви у тренуваннях не робили і навіть позаймалися ще перед спарингом з «Татраном».

До речі, це буде вже 4-та гра «Минаю» із словацькими клубами. На нашому рахунку 1 перемога («Земплін») та 2 поразки («Партизан» Бардейов) над командами з цієї країни.

Гра зі словаками розпочнеться о 15.30 на «Авангарді».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp