Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальникам розповіли про зміни в електронному декларуванні

27 січня 2020 р., 14:15

Важливо!

У період з 20 по 23 січня з особовим складом підрозділів ДСНС Мукачівського, Міжгірського, Свалявського Хустського та Воловецького районів було проведено заняття щодо заповнення електронних декларацій.

Під час заходу начальник сектора з питань запобігання та виявлення корупції Костянтин Лагойко роз’яснив суб'єктам декларування найбільш поширені питання, які виникають при заповненні е-декларацій. Зокрема, увага зверталася на зміни, які вступили в дію з 1 січня 2020 року, та які необхідно враховувати при заповненні декларацій.

Також рятувальникам було розтлумачене питання щодо здійснення додаткових заходів фінансового контролю, а саме: повідомлення про суттєві зміни в майновому стані (хто має подавати відповідну інформацію, коли та в яких випадках).

Насамкінець, особовому складу надали інформацію щодо отримання електронних цифрових підписів та розповіли про можливі наслідки невиконання Закону України «Про запобігання корупції».


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp