Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Закарпатській області потяг протаранив вантажівку, є жертви

27 січня 2020 р., 17:58

В результаті події загинули дві людини

У понеділок, 27 січня, близько полудня на залізничному переїзді 110 км перегону Буштина - Тячів Ужгородської дирекції залізничних перевезень водій вантажного автомобіля ЗІЛ спровокував аварію з пасажирським поїздом № 14 сполученням Київ - Солотвино. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

Як повідомляється, в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали три людини, які знаходилися у вантажівці, з них двоє отримали смертельні травми. Працівники локомотивної бригади та пасажири поїзда не постраждали.

"На період ліквідації наслідків ДТП залізничники оперативно організували транспорт для доставки пасажирів поїзда зі станції Буштина до станції Солотвино і зі станції Солотвино, Тересва та Тячів до станції Буштина", - йдеться в повідомленні.

В "Укрзалізниці" відзначають, що за попередніми висновками експертної комісії, вини залізниці немає.

"Аварія на переїзді сталася внаслідок грубого порушення водієм вантажівки правил дорожнього руху. Знехтувавши попередження звукової та світлової сигналізації, він виїхав на рейки та зіткнувся з потягом. Розслідування обставин і причин аварії триває", - йдеться в повідомленні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp