Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Імпортера газу підозрюють у несплаті 129 млн податку

30 січня 2020 р., 08:07

Товариство ухилилося від сплати митних зборів, у результаті чого до держбюджету не надійшли кошти в розмірі понад 129 млн грн.

Заступнику голови одного з товариств у сфері імпорту і реалізації природного газу Офіс генерального прокурора повідомив про підозру за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Про це у вівторок, 28 січня, повідомляє прес-служба відомства.Зазначається, що зазначене товариство при імпорті природного газу і його реалізації на ринку України ухилилося від сплати митних зборів, у результаті чого до держбюджету не надійшли кошти в розмірі понад 129 млн грн.Правоохоронці під час досудового розслідування вжили заходів для відшкодування збитку в повному розмірі.Раніше повідомлялося, що головному держінспектору Харківської митниці вручили підозру за фактом корупції.Раніше повідомлялося, що в Києві глава Укрпошти привласнила гроші пенсіонерів. З листопада 2018 року до лютого 2019 року керівник поштового відділення шляхом підробки підписів в офіційних документах привласнила понад 90 тисяч гривень.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp