Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЄС розширив санкції проти РФ за "вибори" в Криму

30 січня 2020 р., 08:10

До списку санкцій Євросоюз вніс сім людей, які причетні до "виборів" у вересні в Криму.

Євросоюз вніс до списку санкцій за "вибори" в Криму сім осіб, "відповідальних за підрив територіальної цілісності України". Про це повідомив в Twitter журналіст Рікард Йозвяк.

За це проголосували міністри країн-членів ЄС. Так, до списку санкцій внесено семеро осіб, так званих губернаторів і членів виборчої комісії, причетних до незаконних виборів, які пройшли у вересні 2019 року на півострові Крим, окупованому РФ.

Рішення буде оприлюднено в Офіційному журналі ЄС, після чого воно набуде чинності.

Як стало відомо агентству Інтерфакс-Україна, в списку - т. зв. "тимчасово виконуючий обов'язки губернатора Севастополя" Михайло Развожаєв, т.зв. "голова Ради міністрів Республіки Крим" Юрій Гоцанюк, т. зв. "Голова Законодавчих зборів Севастополя" в 2016-19 рр, зараз - т. зв. "Заступник Законодавчих зборів Севастополя" Катерина Алтабаєва.

Посади інших чотирьох - С. Даніленко, Л.Бачова, К.Перкова і В.Немуова - встановити не вдалося.

Нагадаємо, в листопаді минулого року Україна ввела санкції проти осіб, які руйнують об'єкти культурної спадщини в Криму, здійснюють там теле- і радіомовлення, а також постачають матеріали для оборонно-промислового комплексу РФ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp