Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгород прийшла зима

31 січня 2020 р., 09:40

Місцеві дороги посипають піском та соллю

У зв’язку з погіршенням погодних спеціалізована техніка КП «КШЕП» розпочала обробку міських шляхів протиложеледною сумішшю (суміш піску та солі).

На лінію виїхало 12 одиниць техніки, 12 осіб дорожників, що підсипають підйоми та важкодоступні місця для спеціалізованої техніки (вул. Цегольнянська – Висока, Стрільнична, Тиха – Ерделі, Малокам’яна, Жупанатська, Віннична, Кошицька, Духновича, Капітульна, Волошина, Ольбрахта, Докучаєва, Лучкая).

На підсипання тротуарів, пішохідних переходів, автобусних зупинок залучено двірників обслуговуючих організації у кількості 75 осіб.

Просять автомобілістів звернути увагу на технічний стан транспортних засобів, дотримуватися правил паркування вздовж вулиць, дотримуватися інтервалів та дистанції при русі.

Наголошують, що за інформацією Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, очікується подальше погіршення погодних умов.

Одночасно повідомляють, що згідно Правил благоустрою міста Ужгород, що затверджено рішенням сесії міської ради 26.12.2006 року № 136 (зі змінами та доповненнями), а саме пунктом 5.6.2, утримання територій (в т.ч. зимове – обробка протиожеледними сумішами) прилеглих до об’єктів нерухомого майна різних форм власності забезпечують їх власники/балансоутримувачі.

Департамент міського господарства Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp