Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Китаї добудували першу лікарню для заражених коронавірусом

3 лютого 2020 р., 08:18

Допомогу пацієнтам надаватимуть 1400 військових медиків.

Лікарня розрахована на одну тисячу місць.У китайському місті Ухань завершилося будівництво тимчасової лікарні для лікування хворих новим видом коронавірусу. Про це повідомляє Синьхуа в неділю, 2 лютого.

Відзначається, що лікарня Хошеньшань, побудована за вказівкою китайського лідера Сі Цзіньпіна, почне приймати хворих вже з понеділка, 3 лютого. Допомогу пацієнтам надаватимуть 1400 військових медиків. Лікарня розрахована на одну тисячу місць.Будівництво лікарні розпочалося ввечері 23 січня і велося прискореними темпами. Друга лікарня, також розташована в Ухані, як очікується, почне роботу 6 лютого.Нагадаємо, станом на кінець суботи у 31 китайській провінції було зареєстровано 14380 підтверджених випадків пневмонії, викликаної коронавірусом нового типу, а також 304 летальні випадки.Раніше стало відомо, що сталася перша смерть від коронавірусу за межами Китаю. Помер 44-річний житель китайського міста Ухань, який приїхав на Філіппіни.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp