Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді змагалися плавці (ФОТО)

3 лютого 2020 р., 09:40

Відкрита першість Закарпатської області з плавання триває цими вихідними в Ужгороді, у басейні спортивно-оздоровчого комплексу Ужгородського національного університету.

Змагання проводять із метою формування збірних краю в різних вікових категоріях для участі у всеукраїнських та міжнародних заходах. Загалом у чемпіонаті змагаються кращі плавці Закарпаття – усього 137 учасників. Зокрема, 8 команд з Ужгорода, а також спортсмени з Ужгородського району, Мукачева та Рахова.

{g}

На урочистому відкритті міський голова Ужгорода Богдан Андріїв привітав учасників, подякував тренерам і батькам юних плавців за сприяння в спортивному вихованні молоді, а також організаторам за проведення турніру на високому рівні. Богдан Євстафійович побажав дітям вдалих стартів і перемог, а також відзначив, що вже невдовзі в Ужгороді з’явиться ще один професійний басейн – у Класичній гімназії.Голова Федерації водних видів спорту Закарпатської області Роберт Левицький вручив Богдану Андріїву диплом за підтримку водних видів спорту та подякував за сприяння в проведенні змагань. Також відзнаки вручили кращим тренерам і юним плавцям за досягнення в цьому виді спорту.Продовжать турнір і завтра, тоді ж відбудеться і нагородження спортсменів.
Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp