Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська красуня бореться за першість

7 вересня 2014 р., 18:02

Підтримаймо землячку голосами.

Пропонуємо читачам проголосувати за дівчину, яка, на Вашу думку, зможе гідно представити Україну на міжнародному конкурсі краси Miss World. Серед претенденток школярка з Берегова, яка представляє на всеукраїнському конкурсі Закарпаття. – Беатріса Міндак.

Складна соціально-політична ситуація в країні змушує Національний комітет конкурсу «Міс Україна» проводити традиційне свято краси в нетрадиційному форматі. «Зайве торжество, святкові та концертні виступи сьогодні не доречні. Водночас на найпрестижнішому світовому конкурсі краси Miss World, який цього року відбудеться в Лондоні, Україна повинна бути представленадостойно,» — переконаний голова комітету «Міс Україна» Сергій Матяш.

У містах і областях України, незважаючи ні на що, були проведені відбіркові тури.24 переможниці та призери цих конкурсів увійшли до складу фіналісток «Міс Україна 2014».

Так, серед фіналісто під№ 11 — 16-річна берегівчанка Беатріса Міндак. Нагадаємо, красуня здобула минулоріч титул «Міс Закарпаття».

Вибір читачів враховуватиметься основним складом журі при вирішальному голосуванні. Свій вибір можна зробити за цим посиланням http://jetsetter.ua/ru/Stati/Novosti/24-finalistki-konkursa-Miss-Ukraina-2014-Golosovanie.html

Підтримаймо нашу красуню Беатрісу Міндак у боротьбі за титул «МісУкраїна — 2014»!


Новини Берегівщини

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp