Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбулася Першість області з волейболу (ФОТО)

5 лютого 2020 р., 10:30

Змагалися хлопці та дівчата

1 лютого в СК «Юність» відбулася Першість області з волейболу серед юнаків і дівчат 2004 р.н. ( і молодші.) Участь у змаганнях взяли по 7 команд, поділених на 2 підгрупи. Серед юнаків до 4 кращих увійшли:

ЗО ДЮСШ та ЗО ДЮСШ -2, а також команди Міжгірської і Великоберезнянської ДЮСШ .

Гравці команд ЗОДЮСШ-1 та ЗОДЮСШ-2, які минулоріч також змагалися у фіналі Першості області за 1-2 місця, безкомпромісно боролися за перемогу і цього разу. Варто зазначити, що команди-суперники були вже добре знайомі з попередніх ігор, тому і це змагання було гарячим.

До слова, спортсмени минулого року вже виборювали перше місце в області, а у 2018 році гравці стали срібними призерами Чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга» у Дніпрі.

Юнаки прагнули стати переможцями і цьогорічних обласних змагань, щоб отримати право знову представляти Закарпаття на «Дитячій Лізі».

У першій партії перемогла команда ЗОДЮСШ-2, у другій - ДЮСШ-1.

Третя ж партія завершилася перемогою команди ДЮСШ-1 з рахунком 15-5 (тренер Володимир Созанський) .

А за 3-4 місця , відповідно, змагалися команди Міжгірської та Великоберезнянської шкіл, які у підгрупах зайняли 2-гі місця.

Ця також була гарячою, оскільки в ній теж змагалися волейболісти, які вже грали між собою у збірній команді області на Чемпіонаті України. Тому команда Міжгірської ДЮСШ виборола 3 місце лише у третій партії.

Серед дівчат до фіналу дійшли 4 команди: ЗО ДЮСШ, Міжгірської ДЮСШ, Рахівської ДЮСШ

В результаті 1 місце зайняла команда Рахівської ДЮСШ, друге - ЗО ДЮСШ, а третіми та четвертими відповідно стали волейболістки двох команд з Міжгірської ДЮСШ.

За словами Заслуженого працівника фізичної культури та спорту, старшого тренера ЗО ДЮСШ Володимира Созанського, найкращі команди юнаків-волейболістів згодом сформують команду у Чемпіонаті України «Дитяча ліга».

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp