Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці на чемпіонаті – серед кращих сноубордистів країни

6 лютого 2020 р., 08:25

4 лютого на базі туристичного комплексу «Буковель» відбувся чемпіонат України зі сноубордингу в дисципліні паралельний слалом

Знову як і в попередніх змаганнях з паралельному слаломі-гіганті в цій дисципліні чемпіонство святкувала ужгородка АннамаріДанча-Чундак, з другим часом знову фінішувала чеська сноубордистка Зузанна Мадерова, а третій результат продемонструвала латвійська спортсменка Паула Анна Вітола. Приємно, що шосту сходинку в національному чемпіонаті (8-е в загальному заліку) посіла ще одна за карпатка – юна Надія Гапатин.

А от у змаганнях чоловіків відмінно виступив ужгородець Йосип Пеняк, який як у національному чемпіонату, так і в загальному заліку посів другу сходинку в паралельному слаломі, поступившись чемпіону Михайлу Харуку всього кількома сотими секундами (у слаломі-гіганті Й. Пеняк став бронзовим призером).

До п’ятірки кращих (8 у загальному заліку) потрапив і закарпатець Олександр Гашпарович. Дев’ятим у чемпіонаті став Євгеній Гулій.

З 5 по 9 лютого змагання в чемпіонаті країни продовжать юніори та юнаки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp