Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський вів в Італії за інтеграцію в НАТО і ЄС

7 лютого 2020 р., 21:28

Президенти Італії та України обговорили питання інтеграції в євроатлантичні структури і перспективи торговельно-економічного співробітництва.

У Римі президент України Володимир Зеленський обговорив з президентом Італії Серджо Матарелла питання двостороннього співробітництва між країнами, повідомляє прес-служба Офісу президента.

"Для України важливим є розвиток відносин з Італією як впливовим членом ЄС і НАТО", - підкреслив Зеленський.Зазначається, що під час зустрічі глави держав обговорили широке коло питань двостороннього співробітництва, зокрема розвиток політичного діалогу, перспективи торгово-економічного та інвестиційного співробітництва, підтримку Італією процесу реформ в Україні та інтеграції України в євроатлантичні структури.Зеленський поінформував, що зараз відкриваються нові можливості для активізації співпраці між двома країнами.У свою чергу, Матарелла позитивно оцінив роль української громади в Італії, яка вносить важливий внесок у розвиток контактів між країнами.Крім того, глава Української держави ознайомив президента Італії із ситуацією на Донбасі і станом реалізації домовленостей нормандського саміту."Володимир Зеленський висловив надію, що Італія й надалі підтримуватиме солідарні міжнародні зусилля для відновлення суверенітету і територіальної цілісності України", - йдеться в повідомленні.Раніше Зеленський в Італії попросив закрити офіси "ЛДНР". Президент України обговорив з прем'єр-міністром Італії закриття офісів так званих "республік" в країні і повернення нацгвардійця Віталія Марківа.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp