Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачеві розробляють стратегію розвитку ОТГ до 2027 року

10 лютого 2020 р., 11:20

Рік у відкритому форматі тривало обговорення з громадськістю «Стратегії розвитку Мукачівської міської ОТГ»

Школа повного дня, будівництво профільної лікарні, закладу хоспісної та паліативної медичної допомоги, розвиток інженерної інфраструктури та транспортної системи - стратегія розвитку Мукачівської ОТГ до 2027 року.

Рік у відкритому форматі тривало обговорення з громадськістю «Стратегії розвитку Мукачівської міської ОТГ». За цей час проведено більше 5 колективних засідань робочої групи, до розробки стратегії долучилося близько 500 осіб , проведено SWOT-аналіз та звіт стратегічно-екологічної оцінки. Кінцевий результат документа та план дій на найближчі 3 роки представили сьогодні у сесійній залі міської ради. Отже , головний меседж «Мукачево відкрите для світу і дружнє до людей усіх національностей та віросповідань». В центрі громади стоїть людина - її здоров’я, безпека і комфортний рівень життя понад усе. Серед головних завдань які реалізовуватимуть в найближчі роки - створення профільних шкіл та школи повного дня, будівництво профільної лікарні, закладу хоспісної та паліативної медичної допомоги, будівництво та модернізація спортивних закладів освіти Мукачівської ОТГ, центрів культури та дозвілля, розвиток інженерної інфраструктури та транспортної системи: будівництво доріг, створення паркувальних місць, реконструкція аеропорту, облаштування скверів , парків та зон для відпочинку. Опісля цього документ винесуть на розгляд для затвердження на сесії міської ради. Як зазначив експерт з розробки стратегії і розвитку Олександр Софій, документ відображає усі проблеми які є сільських місцевостях.

Олександр Софій - експерт із стратегії та розвитку Мукачівської ОТГ«Є низка проектів по п’яти стратегічним напрямкам які визначили для себе і які реалізовуватимуть починаючи з 2020 року на три роки. Документ розроблений, можливо після того як до громади приєднаються нові села доведеться його модернізувати, на нових людей і нові ідеї. Але сама стратегія я не думаю що поміняється, бо він відображає ті проблеми які є в сільській території»



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp