Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рахівському районі на пожежі загинув літній чоловік

12 лютого 2020 р., 10:05

На Рахівщині внаслідок пожежі загинув чоловік

11 лютого о 06:48 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, розташованому на вул. І.Франка в с. Чорна Тиса Рахівського району.

В одноповерховій дерев’яній оселі самотньо жив літній власник обійстя. Загоряння помітили сусіди й розбудили доньку господаря, яка мешкає поруч. Проте вони не змогли дістатися до її батька, оскільки вся будівля була вже охоплена вогнем.

На місце події прибули відділення 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів і державний пожежно-рятувальний пост смт Ясіня. Спільними зусиллями вогнеборці о 07:44 локалізували пожежу та о 08:34 повністю її ліквідували. На місці рятувальники виявили тіло 82-річного господаря. Судячи з розташування загиблого, він прокинувся і намагався знайти вихід із задимленого приміщення, але вочевидь отруївся чадним газом і втратив свідомість.

Внаслідок пожежі вогнем знищено житловий будинок і речі домашнього вжитку на площі 25 кв. м. Причину виникнення загоряння та суму збитків встановлюють правоохоронці.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp