Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заключні матчі Зимового кубку з міні-футболу відіграли в Берегові

17 березня 2014 р., 08:59

Протягом уікенду в Берегові пройшли заключні матчі групового етапу Зимового кубку міста Берегово з міні-футболу. У суботу, 15 березня, перший розіграш Зимового кубка міста Берегово з міні-футболу побачив своїх півфіналістів.

У групі «А» заздалегідь першу сходинку вибороли правоохоронці. А ось за другу позицію боротьба точилась між трьома командами – ФК «Зірка», ФК «Наполі» та ФК «Інтер».

У першій же грі між ФК «Зірка» та ФК «Наполі», перші зазнали нищівної поразки – 3–7. Хочеться зазначити, що ФК «Наполі» в цьому році запросив у команду досвідченого Володимира Петрушко, який значно посилив команду. «Зірка» свої шанси втратила, але у боротьбу з «Наполі» ще включався «Інтер», проте останні самі собі зламали всі шанси на вихід. Матч «Інтер» — «Тайфун» мав єдиного фаворита «Інтер», адже другі не спромоглися взяти навіть одне очко. Але гравець «Тайфуна» Іван Чегіль за п’ять хвилин оформив дубль, а далі Олександр Бенделіяні потроїв перевагу своєї команди. 

В першому таймі «Інтер» відповів лише голом Ігоря Муски. У другій половині гриі «Інтер» виглядав зовсім погано. 

Ще три м’ячі від Івана Чегіля, один від Олександра Бенделіяні та гол Василя Нодя дозволили «Інтеру» для втіхи забити Юрію Сеглянику – 8:2 на користь «Тайфуну».

У заключному турі «Міліція» розписала мирову нічию з «Зіркою» — 4:4. «Інтер» вже не маючи жодних шансів на вихід все рівно розбив «Наполі» — 5:2.
З першого міста в групі «А» вийшла команда «Міліція», другі — ФК «Наполі». 

У групі «В» був зіграний лише один матч між ФК «Гела» та ФК «Чизай». Боротьби тут не вийшло і перші здобули впевнену перемогу – 5:1. Інші матчі не були зіграні через зняття багатьох команд з розіграшу. Голова БМФФ Олександр Сільченко пояснив, що така практика існує вже дуже давно. Команди, які не хочуть нести фінансові витрати в тому випадку, коли турнірне становище для них вже нічого не значить.

Проте голова федерації повідомив, що всі команди, які знялися на чемпіонат міста заявлені не будуть доти, доки не сплатять ту заборгованість, яка на них нависла. 

Також будуть прийматися штрафні санкції і до футболістів цих команд. Поки клуб не розрахується з боргами за який гравець виступав, він буде рахуватися недопущений до участі в чемпіонаті міста за будь-який другий клуб.
У групі «В» першими вийшли футболісти ФК «Гела», а з другого — ФК «Котнар». Фінальна частина Зимового кубку пройде на штучному майданчику ЗОШ № 3. Спочатку розпочнуться півфінальні матчі, а це — ФК «Міліція» — ФК «Котнар» та ФК «Гела» — ФК «Наполі».

beregszasz.com.ua


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp