Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський і Путін обговорили підготовку наступного нормандського саміту

14 лютого 2020 р., 16:59

Зеленський провів телефонну розмову з Путіним

Президент України Володимир Зеленський в розмові з російським лідером Володимиром Путіним обговорив підготовку наступного нормандського саміту, а також домовився активізувати роботу Контактної групи по Донбасу. Про це йдеться в повідомленні Офісу президента.

Повідомляється, що сторони обговорили виконання домовленостей, досягнутих під час нормандського саміту 9 грудня 2019 в Парижі, а також підготовку до наступної зустрічі лідерів "нормандської четвірки".

Окремо Зеленський і Путін акцентували увагу на звільненні українських громадян, які перебувають на тимчасово окупованих територіях Донбасу і Криму, а також в Російській Федерації.

"Сторони погодилися з необхідністю активізувати роботу на рівні Тристоронньої контактної групи в Мінську для реалізації досягнутих домовленостей", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, наступна зустріч лідерів "нормандської четвірки" запланована на квітень. Попередньо, саміт може пройти в Берліні.

Нагадаємо, раніше новий глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Зеленський буде сам приймати рішення про зустріч з Путіним.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp