Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Служба судової охорони Закарпаття забезпечила порядок на резонансному суді в Виноградові

18 лютого 2020 р., 16:30

Ось такі реалії

Хоча Виноградівський районний суд ще не взято під охорону територіальним управлінням Служби судової охорони у Закарпатській області, його керівництво звернулося з проханням забезпечити порядок під час резонансного судового процесу.

Сьогодні, 18 лютого, працівники Служби судової охорони Закарпаття вирушили до Виноградова для забезпечення громадського порядку під час резонансного судового засідання на прохання адміністрації. При перевірці осіб, які хотіли пройти на засідання Виноградівського районного суду, вилучили два газові балончики. Крім цього, на самому засіданні один із учасників судового процесу порушував громадський порядок: вигукував образливі слова, вступав у суперечки. Службі судової охорони вдалося уникнути серйозного конфлікту та заспокоїти чоловіка, головуючий суддя притягнув його до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 185-3 КупАП — “Прояв неповаги до суду або Конституційного суду”.

Територіальне управління Служби судової охорони у Закарпатській області і надалі забезпечуватиме порядок у судах та активно співпрацюватиме зі всіма судовими установами краю.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp