Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Китаї обмежили пересування 780 мільйонів людей

18 лютого 2020 р., 17:08

Найсуворіші заходи застосовуються в чотирьох містах провінції Хубей, де людям заборонили виходити з будинків.Спалах коронавірусу обмежила пересування близько 780 мільйонів китайців.

Про це у вівторок, 18 лютого, повідомляє CNN."Близько 780 мільйонів людей все ще живуть в умовах тих чи інших обмежень на пересування, включаючи всю провінцію Хубей, північно-східну провінцію Ляонін і два найважливіших міста Китаю - Пекін і Шанхай", - йдеться в повідомленні.Відзначається, що найсуворіші заходи застосовуються в чотирьох містах провінції Хубей, яка є епіцентром спалаху коронавірусу. У містах Ухань, Хуанганг, Шиян та Сяоган повністю обмежено пересування людей. Жителі цих міст щодня отримують предмети першої необхідності від районних і громадських комітетів, оскільки їм заборонено залишати свої будинки.Нагадаємо, за останніми даними, кількість жертв коронавірусу в Китаї досягла 1868 чоловік.Сьогодні також стало відомо, що в Ухані від коронавірусу помер головлікар лікарні. Це - перша смерть керівника медичного закладу від спалаху коронавірусу Covid-19.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp