Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Актриса Disney померла в 15 років від раку мозку

19 лютого 2020 р., 08:26

Дівчина, яка зіграла в популярному фільмі про угандійську шахістку, померла від онкологічного захворювання.Актриса з Уганди - Нікіта Перль Валігва - померла у віці 15 років.

Вона боролася з раком мозку. Про смерть дівчинки повідомили у Twitter школи, де вона навчалася."Тебе любив багато хто, проте пухлина мозку забрала твоє життя - у такому ранньому віці. Спочивай з миром, золотце", - йдеться в повідомленні в соцмережі.Нікіта Валігва грала у фільмі Королева Катве студії Disney. Картина вийшла на екрани у 2016 році. У стрічці йдеться про угандійську шахістку Фіону Мутесі.Валігві дісталася роль Глорії - подруги Мутесі і її колеги в шаховому спорті.Фільм, у якому зіграли також голлівудські зірки Люпіта Ніонґо і Девід Ойелоуо, був дуже популярним в Уганді.Злоякісну пухлину головного мозку у Нікіти діагностували після зйомок в картині.Режисер стрічки Міра Наїр організувала збір коштів на лікування дівчинки. Її прооперували у 2017 році. Однак, хвороба стала на диби, і у 2019 році у Валігви почалася ремісія.Ойелоуо відреагував на смерть юної актриси, назвавши її промінцем світла.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp