Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Партію контрабандних сигарет виявили прикордонники у мікроавтобусі буковинця (ФОТО)

19 лютого 2020 р., 12:50

Чималу кількість тютюнових виробів намагався незаконно перемістити через українсько-угорський кордон житель Чернівецької області.

Під час огляду мікроавтобуса «Volkswagen Transporter» української реєстрації, що прибув сьогодні надвечір у пункт пропуску «Тиса», прикордонники помітили зміни у конструкції салону автомобіля.

Відтак, транспортний засіб вирішили оглянути поглиблено. У ході такої перевірки прикордонний наряд спільно з митниками виявив у мікроавтобусі сховки. Бокові стінки транспортного засобу переоблаштували так, щоб помістити у них 500 пачок сигарет. Аби отримати доступ до контрабандного тютюну, правоохоронцям довелося демонтувати декоративну обшивку салону.


Після завершення необхідних процесуальних заходів приховані від прикордонно-митного контролю тютюнові вироби та мікроавтобус «Volkswagen» було вилучено у відповідності до чинного законодавства. Загальна сума оцінки склала майже 230 тисяч гривень.









Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp