Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті збираються виробляти деталі до АН-32

8 вересня 2014 р., 17:13

Підготовча робота по виробництву завершується.

Адміністрація ДП «Закарпатське вертолітне виробниче об’єднання» (директор Іван Дзябко) спільно з профспілковим комітетом підприємства (голова Василь Мадар) у важкий період фінансово – економічної кризи шукають шляхи виходу з неї, намагаються вирішувати питання соціально – економічного захисту працюючих. 

На підприємстві, яке розташоване в гірській глибинці Закарпаття – віддаленому селищі Дубове Тячівського району - силами фахівців завершується підготовча робота для серійного виробництва антенної техніки та прив’язних систем, запчастин до літаку АН-32. Підприємство готове виконати всі замовлення Концерну «Укроборонпром» щодо дрібновузлової збірки деталей для потрібного виробництва різних видів продукції згідно потреб військово-промислового комплексу. 

Інша проблема, яка хвилює керівництво та профком ДП «Закарпатське вертолітне виробниче об’єднання» - погашення існуючої заборгованості з виплати заробітної плати. З даного питання вони звернулися до керівників Концерну «Укроборонпром» і сподіваються на чимскоріше його вирішення. 

На ФОТО: директор ДП «Закарпатське вертолітне виробниче об’єднання» Іван Дзябко (праворуч) та голова профкому Василь Мадар обговорюють перспективи розвитку підприємства. 
Сергій Баранчиков, завідуючий відділом організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора
Громадянин 09.09.2014 11:55 IP: 224.68.211.91
Також на Дубівському ЗВВО впроваджено і вже повним ходом іде випуск новітньої військової техніки космічного призначення. Інноваційність полягає в тому, що дані літальні апарати не фіксуються жодним радаром і невидимі для фото та відеофіксації. Це справжній прорив!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp