Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До рятувальників приїхали гості (ФОТО)

19 лютого 2020 р., 16:50

Сьогодні, 19 лютого, воловецькі рятувальники були раді зустрічати колег з німецького міста побратима Бад Ендорф.

Такі зустрічі відбуваються вже не вперше, але завжди проходять в піднесеному настрої. Рятувальники обох держав обмініються досвідом, розповідають про різні цікаві моменти, які сталися з ними під час ліквідації різних пожеж та надзвичайних ситуацій.

Баварці, як і завжди, завітали не з пустими руками, а привезли з собою подарунки: бойовий одяг, каски, реміні з карабінами, пожежні рукави та спеціальне обладнання для їх миття. Це вагома допомога для підрозділу, адже спорядження допоможе бійцям ДСНС ефективніше виконувати свою щоденну роботу з ліквідації наслідків пожеж та різного роду надзвичайних ситуацій.

У свою чергу, воловецькі надзвичайники подякували іноземцям за те, що вони не забувають про них. Надаючи чергову благодійну допомогу, іноземні колеги допомагають представникам героїчної професії у їхній шляхетній справі – рятувати майно та людські життя.





У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp