Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Одну людину врятовано та 37 евакуйовані під час ліквідації пожежі в готелі у с. Сусково Свалявського району

24 лютого 2020 р., 10:55

Вранці 24 лютого трапилася пожежа в одному з готелів, розташованому в с. Сусково Свалявського району

Повідомлення про це надійшло до оперативно-рятувальної служби о 06:44. Загорання виникло в підсобному приміщенні на другому поверсі. Персонал готелю помітив дим і негайно почав будити постояльців.

На місце події виїхали два відділення вогнеборців 9-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Свалява. Насамперед вони продовжили евакуацію персоналу та гостей готелю.

Загалом на вулицю вивели 37 людей. Одна жінка залишалася зачиненою в номері, розташованому близько до осередку пожежі. Тож рятувальникам довелося вибити двері в приміщення й винести непритомну відпочивальницю на свіже повітря. Виявилося, що вона отруїлася чадним газом. Лікарі екстреної медичної допомоги привели її до тями й транспортували до реанімаційного відділення Свалявської центральної районної лікарні.

Тим часом бійці ДСНС о 07:25 локалізували загорання, завадивши поширенню вогню через дерев’яні конструкції на горище. Повна ліквідація пожежі тривала до 07:35. Полум’я встигло знищити бойлер, камін, вхідні двері та майно, яке зберігалося в підсобному приміщенні. Причину виникнення вогню та суму завданих збитків встановлюють правоохоронні органи.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp