Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Путін кинув своїх солдат на призволяще

8 вересня 2014 р., 21:53

Якщо на Україні хтось і є з військових Росії, то вони - найманці та діяльність їхня поза законом.

До розміщення російських військ на території України президент РФ Володимир Путін ніякого відношення не має. Про це повідомив заступник керівника інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий, передає новину "Преса України".

За його словами, військова техніка та солдати Росії перебувають в Україні незаконно. Адже для присутності на території іншої країни російської армії необхідно рішення президента, а також дозвіл Ради федерації - палати російського парламенту.

"Тому законних підстав для перебування російських військ на території України немає", - зазначив Польовий.

Він також додав, що військова доктрина РФ передбачає можливість присутності російських військ на території іншої країни для захисту російських громадян. А на даний момент дії російських військових можна кваліфікувати як найманство або участь у незаконних угрупованнях.

Крім того, 28 серпня, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив про вторгнення російських військ в Україну у кількох напрямках.

Нагадаємо, що неофіційні акти агресії вчинені Росією щодо України, полягають у обстрілі позицій українських силовиків і прикордонних населених пунктів, російськими військами, які знаходяться на території Росії поруч з україно-російським кордоном. Обстріли вчиняються з установок "Град"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp