Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець "під кайфом" про безпеку забув

25 лютого 2020 р., 14:05

На дорозі були і п’яні...

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Іршавському, Виноградівському районах. Ще трьох нетверезих водіїв виявили працівники патрульної поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У місті Іршава ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Skоdа Suрerb» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував молодий житель села Локіть Іршавського району. Юнак був у неадекватному стані. Правоохоронці запідозрили у водія стан наркотичного сп’яніння. Його доставили в лікарню, де той відмовився від проходження медосвідування на стан сп’яніння. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У тій же Іршаві вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs», на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував житель села Осій Іршавського району, який не мав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. У салоні також перебував власник автомобіля, теж п’яний. Під час проходження медосвідування в лікарні у водія виявили 1,7 проміле алкоголю. На нього склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння й без водійського посвідчення. На власника автомобіля поліцейські склали адмінпротокол за передачу керування особі, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції Іршави.

У Виноградові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt», на якому не було номерного знака. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніннія, але відмовився від проходження медосвідування. На нього склали в присутності свідків відповідний адмінпротокол та відсторонили від керування.

У селі Кольчино Мукачівського району поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Suzukі», яким керував без захисного шолома місцевий житель. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від проходження медосвідування. На нього склали в присутності свідків відповідний адмінпротокол та відсторонили від керування.

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp