Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нові Санжари: усі норми режиму карантину забезпечено

27 лютого 2020 р., 08:10

На території медичного центру «Нові Санжари» Національної гвардії України забезпечено усі умови санітарного-епідеміологічного контролю та безпеки режиму карантину.

Евакуйованих з міста Ухань громадян (102 особи) розміщено в окремій будівлі з обмеженим доступом.

Для них організовано окреме харчування, доставлення якого проходить з урахуванням усіх норм епідеміологічної безпеки. Крім того, водопостачання та каналізація самої будівлі ізольоване.

Медичні працівники мають усі засоби індивідуального захисту. Охорону здійснюють військовослужбовці Національної гвардії України.

Для забезпечення функціонування санаторію його колектив працює у штатному режимі. З евакуйованими пасажирами літака працюють 2 лікарі та медична сестра, які забезпечують контроль здоров’я. Їм також забезпечено триразове харчування та час для відпочинку та відновлення сил.

У разі виявлення ознак захворювання у когось із громадян, які прибули з Китайської Народної Республіки, останніх буде ізольовано від інших та проведено усі лікувальні заходи з урахуванням досвіду країни походження вірусу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp