Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна ганебно розпочинає відбір до Євро-2016: поразка вдома від Словаччини (ВІДЕО)

9 вересня 2014 р., 08:58

Наші футболісти не змогли не те що виграти, а навіть видряпати нічию. Старт провалено

Україна - Словаччина - 0:1. Відеоогляд матчу.

Про те, що в матчі Україна - Словаччина не зможуть зіграти травмовані Коноплянка і Ротань було відомо заздалегідь. Перед матчем лазарет поповнили Тимощук і Морозюк. Стартовий штурм збірна Словаччини погасила, і систематично почала шукати ключі до воріт Пятова. На 17 хвилині, Мак прокинувши м'яч поміж ніг Ракицького втік "на побачення" з Пятовим, і не зближуючись пробив у ближній кут. 0:1. Після забитого гола збірна Словаччини відійшла всім складом на свою половину поля, і перебудувала гру, намаючись розвинути успiх на контр-атаках. До 43 хвилини у нашої збірної гра не клеїлася, і якби були трохи точніше Дуріца, і спритнішим Вайс, рахунок міг би бути зовсім не пристойним.

Втім, забити словакам не вдалося, і під кінець тайму підопічні Михайла Фоменка змогли організувати пару небезпечних моментів. Спочатку Степаненко після навісу Едмара не зміг пробити голкіпера, а через хвилину вже Зозуля замикаючi навіс на дальній стiйцi не зміг потрапити в порожні ворота. Гол в роздягальню не дозрів, що явно було на користь команди Яна Козака.



Другий тайм став логічним продовженням кінця першого. Українці отримавши порцію мотивації в роздягальні початку розгойдувати оборонні редути суперника. Свої шанси по черзі не використали Гусєв, чий потенційно небезпечний удар заблокували захисники, і Едмар, двiчi, спочатку після навісу пробив головою в штангу, а через 10 хвилин замикаючи навic на дальній штанзі, пробив над поперечиною. Трапилося це на 65 хвилині. Гол назрівав, і розуміючи це Словаки включили "маленькі футбольні хитрощі". Будь-яке зіткнення призводило до затягування часу, що збивало і так не високий темп гри. Вихід Безуса і Громова замість Ковальчука і Гусєв не додали обертів, і гра плавно перейшла в спроби реалізувати один з численних навісів. Фінальний штурм таки відбувся, на 90 + 3 хвилинi гол забив Пятов, який побіг на розіграш стандарту. Однак перед тим як забити, Андрій порушив правила в боротьбі з голкіпером - Козачиком.

rnews


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp