Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські тхеквондисти вдало виступили у Львові (ФОТО)

25 лютого 2020 р., 18:05

22-23 лютого, на базі “ФСК Локомотив” (м. Львів) відбувся Відкритий чемпіонат Львівської області з тхеквондо в розділі "керугі".

Цьогоріч участь у змаганнях взяли близько 280 учасників з Львівщини, Вінниччини, Волині, Київщини та, відповідно, Закарпаття.Загалом спортсмени змагалися у 5 вікових категоріях та представляли 10 спортивних клубів України.

Закарпаття на цих змаганнях представляли спортсмени ВП ГО "ФТ (ВТФ) України у Закарпатській області» під керівництвом тренерів Олександра Кремера та Тетяни Грегуш. Медалі за перше місце привезли додому: Грегуш Віктор, Дудик Євген, Трикур Артем, Чундак Олександр, Свида Олександр та Цоклан Крістіна. Другі місця вибороли: Боринський Іван, Кірик Ярослав, Павук Макар, Танчинець Марк, Микита Олександр, Лях Дмитро, Герзанич Олександра, Ковальчук Владислав. Медалі за треті місця: Бандур Сандра, Олійник Владислав, Поляков Арсеній, Попович Ірина, Дору Мар‘ян та Зінченко Анна.

«Цього року суттєво зросла кількість учасників, в порівнянні із минулим, розширилась і географія чемпіонату. Серед чималої кількість учасників, в запеклих поєдинках нашим спортсменам вдалось зайняти 3-тє місце в командному заліку. Вважаю, що ми виступили на достатньо високому рівні, адже окрім медалей та залікових балів, ми отримали неоціненний досвід та багато позитивних емоцій” – повідомив керівник Закарпатського обласного осередку «Тхеквондо ВТФ» Олександр Кремер.

Це далеко не перший вдалий виступ тхеквондистів Закарпаття під керівництвом О. Кремера. Наразі команда, після нетривалого відпочинку, продовжить тренування та підкорення нових спортивних вершин.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp