Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Передавайте покази лічильника через кол-центр! І звертайтеся з іншими питаннями

26 лютого 2020 р., 08:25

Важливо!

Для підвищення якості надання послуг із розподілу електричної енергії, покращення інформаційного забезпечення та вдосконалення взаємовідносин зі споживачами електричної енергії, працює кол-центр ПрАТ «Закарпаттяобленерго», основним завданням якого є надання інформаційних послуг споживачам шляхом обробки їх звернень, які надходять через засоби телекомунікації.

Дзвінки на багатоканальний номер 0-800-50-16-20 зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України для споживачів є безкоштовними, за міським номером (0312) 61-94-94 оплачуються згідно діючих тарифів міського чи міжміського зв'язку.

Зателефонувавши до кол-центру споживач зможе отримати в автоматичному режимі або під час живого спілкування з оператором інформацію, щодо:

✅діючих тарифів на послуги з розподілу електричної енергії;✅перелік та вартість діючих послуг Оператора системи розподілу;✅про останній контрольний показник лічильника електричної енергії;✅причин відсутності електропостачання;✅порядку оформлення та переоформлення договору на розподіл;✅порядку приєднання до електромереж;✅контактні телефони та іншу довідкову інформацію щодо роботи ПрАТ «Закарпаттяобленерго»;

а також:

✅передати показник приладу обліку;✅повідомити про розкрадання електричної енергії або енергообладнання ПрАТ «Закарпаттяобленерго»;✅оскаржити неправомірні дії персоналу товариства.

Крім того, звернення можна направляти на електронну скриньку кол-центру: call-centr@uz.energy.gov.ua.


ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp