Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді воювали... музикою (ФОТО, ВІДЕО)

9 вересня 2014 р., 10:31

В місті відбувся патріотичний концерт



В Ужгороді прогримів патріотичний концерт - у рамках благодійного фестивалю "ЗаСіч". Заходів такого рівня, ще й із вільним входом, у місті не так багато, а 7 вересня містянам грали і співали, окрім ужгородських гуртів, як от «FunFunk» та «Елегантно зіпсовані»,справжні зірки. Команда «Тінь Сонця», яка виконує потужний рок з українським настроєм. «підірвали» місто, виступаючи понад годину й ставши для багатьох музичним відкриттям сезону. Як розповіли організатори концерту, хлопцям так сподобався прийом, що планують влаштувати в Ужгороді сольник. Ну, а завершували концерт очікувані «Гайдамаки». Гурт, який зараз працює у новому складі – зі старої команди залишився лише лідер і вокаліст Олександр Ярмола – виконує, як вони самі кажуть, «козацький рок», або ж, як сформулював лідер гурту, «свідомий рок». Uzhgorod.in перед виступом «козаків» трохи поспілкувався із паном Олександром поза сценою. Ярмола розповів, що місто йому подобається.



Також повідомив, що «Гайдамаки» випускають новий альбом, адже з’явилося чимало пісень, натхненних подіями в державі. Йдеться не лише про присвяту Героям Майдану «Дерев’яні щити», яку врешті і виконали на біс, а про більший новий матеріал, натхненний українцями. «У нас зараз інтенсивний період творчості. Ми творимо під впливом революції, під впливом війни. Це те, про що ми зараз думаємо, чим ми зараз живемо. Ми написали багато нових пісень» - сказав Ярмола. «Загалом думки – оптимістичні. Все буде добре. Треба пережити цю важку годину. Слід віддати належне. Жодна нація не ставала незалежною і самодостатньою, вільною без жертв і війни». Він, нагадуючи про справжні гайдамацькі звичаї, вийшов на сцену із ... косою, й, використовуючи її як інструмент, «Гайдамаки» виконали пісню, яку присвятили добровольчим батальйонам та українській зброї – «Меч Арея». Вона також увійде до нового альбому.
 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp