Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прогрес на Донбасі без виконання безпекової складової "Мінську" неможливий, - Кучма

26 лютого 2020 р., 18:31

За словами Леоніда Кучми, жодні політичні зрушення неможливі без повного припинення вогню, виведення збройних формувань та військової техніки

Представник України у Трьохсторонній контактній групі Леонід Кучма заявив, що суттєвий прогрес на Донбасі без виконання безпекової складової мінських домовленостей неможливий. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення прес-секретаря Кучми Дарки Оліфер на сторінці у Facebook.

За його словами, жодні політичні зрушення неможливі без повного та всеосяжного припинення вогню, виведення збройних формувань та військової техніки.

"Вкотре підкреслюю: без виконання безпекової складової мінських домовленостей суттєвого прогресу в ситуації на Донбасі бути не може. Жодні політичні зрушення неможливі без повного та всеосяжного припинення вогню, виведення збройних формувань та військової техніки, вирішення питання щодо встановлення контролю над українсько-російським кордоном", - наголосив Леонід Кучма.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp