Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чопі відбудеться виставка картин, присвячених прикордонникам

28 лютого 2020 р., 10:55

Закарпатським прикордонникам присвячують картини

У суботу, 29 лютого 2020 року, о 10.00 запрошуємо на виставку робіт відомої художниці та волонтера Беати Куркуль.

Експозицію облаштують на площі Європейській міста Чоп. Усього на виставці буде представлено 25 робіт художниці, виконаних у техніці комп’ютерної графіки у режимі 2D. На більшості картин – українські прикордонники, які боронять рідну землю та її кордони у зоні проведення ООС.

Беата Куркуль – громадянка Литви, полька за національністю і українка у душі. Разом з чоловіком, громадянином України, уже протягом декількох років проживає та працює у Києві. Улюблена та найвідоміша серед «зелених кашкетів» мисткиня створює образи охоронців державних рубежів за допомогою графічного планшета, електронного пера та комп’ютерних програм. Беата Куркуль бере активну участь у житті та у службі прикордонників, її картини прикрашають інтер’єри багатьох прикордонних підрозділів. Після завершення виставки художниця подарує виставлені роботи Чопському прикордонному загону, повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp