Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівська ОТГ посідає третє місце у рейтингу громад

28 лютого 2020 р., 14:15

Серед 806 об'єднаних територіальних громад України Тячівська на Закарпатті посідає третє місце у загальному рейтингу громад з чисельністю населення більше 15 тисяч осіб

Народний депутат Василь Петьовка висловив переконання, що "об'єднані громади Тячівщини та Рахівщини мають великий потенціал. Для багатьох з них цей шлях тільки починається".

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Василь Петьовка розповів: «Днями експерти програми "U-lead з Європою" провели оцінку фінансових показників бюджетів 806 ОТГ на території України.

Згідно з порівняльною таблицею показників виконання бюджету за 2019 рік, Тячівська ОТГ посідає третє місце у загальному рейтингу громад з чисельністю більше 15 тис. осіб.

Тут щороку зростають доходи загального фонду, що вказує на спроможність забезпечення громади за рахунок ресурсів, які генеруються на її території.

Щодо показника капітальних видатків на одного мешканця, то Тячівська ОТГ витрачає одну з найпереконливіших сум коштів у країні.

Переконаний, що об'єднані громади Тячівщини та Рахівщини мають великий потенціал. Для багатьох з них цей шлях тільки починається.

Проте радіємо, що кожна з них може звернутися за порадою до сусідньої ОТГ, яка справами доводить усі переваги реформи децентралізації та стала однією з найуспішніших в Україні".

Детальніше з рейтингами можна ознайомитися за посиланням.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp