Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Китаї вилікували половину хворих на коронавірус

2 березня 2020 р., 08:01

Ситуація з коронавірусом в Китаї значно покращилася. У лікарнях залишаються близько 40 тисяч осіб.

Майже половина хворих на коронавірус у Китаї виписані з лікарень. Про це свідчать дані, комітетів з питань гігієни та охорони здоров'я КНР.

Станом на 29 лютого, в Китаї вилікувалися 39002 людини з 79251 заразилися. При цьому померли 2835 осіб (3,57%).

"У всіх регіонах останнім часом кількість осіб, які виписалися з лікарень, перевищує кількість тих, які щодоби виявляються інфікованими. Боротьба з вірусом на поточному етапі продемонструвала свою ефективність", - заявив представник Держкомітету з питань гігієни та охорони здоров'я Китаю Мі Фен, пише ТАСС.

Він також зазначив, що на нинішньому етапі Китаю вкрай важливо координувати дії з іншими країнами, в низці яких кількість тих, що заразилися швидко зростає. Чиновник наголосив, що тільки шляхом жорсткого контролю можна запобігти переміщенню інфікованих через кордон і поширення захворювання.

В середньому по регіонах КНР показник людей, які видужали коливається на рівні 78%, в той час як 10 днів тому він становив 43%. Ситуація поліпшується і в провінції Хубей, де зафіксовано головний осередок поширення захворювання: там одужали вже близько 43% інфікованих - на 28 процентних пунктів більше, ніж 19 лютого.

У 26 з 31 регіону КНР за останню добу летальних випадків не зафіксовано. У решті регіонів померли від одного до двох осіб, за винятком провінції Хубей, де тільки за минулий день зареєстровано 45 жертв.

Варто зазначити, що в останні дні добова захворюваність на коронавірус в усьому світі в рази перевищила показники Китаю. Зараз в світі зафіксовано близько 6000 тисяч випадків коронавірусу, 88 з яких летальні.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp