Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Консульство України в Мілані відновлює роботу

2 березня 2020 р., 08:10

Загальний прийом громадян за попереднім записом буде відновлений з 2 березня. Громадян, які були записані на 25, 26 і 27 лютого, приймуть окремо.

Генеральне консульство України в Мілані з 2 березня відновить загальний прийом громадян за попереднім записом. Про це 28 лютого повідомила прес-служба дипустанови у Facebook.Зазначається, що роботу відновлять відповідно до директив, оприлюднених префектурою міста Мілан.У консульстві також наголосили, що громадяни, які були записані на прийом 25, 26 і 27 лютого, будуть прийняті в індивідуальному порядку окремо від загального запису.З ними зв'яжуться й узгодять дату та час прийому, повторний запис не потрібен.Під час відвідування генконсульства українців просять дотримуватися рекомендацій, виданих італійськими санітарними службами, щодо запобігання подальшому поширенню коронавірусу."У приміщенні Генерального консульства не створювати натовп, дотримуватися необхідної дистанції під час спілкування з відвідувачами та працівниками консульства, активно користуватися дезінфікуючими засобами для рук, за можливості - медичними масками і гумовими рукавичками", - йдеться в повідомленні.Нагадаємо, з 25 лютого робота генконсульства України в Мілані була припинена через поширення коронавірусу в Італії.За останніми даними, кількість жертв коронавірусу в країні зросла до 21, заражені понад 800 осіб. Італія стала лідером серед європейських країн з поширення COVID-19.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp