Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Укравтодор запустив інтерактивну карту доріг

3 березня 2020 р., 08:10

На карті можна стежити за ділянками доріг, де планують провести ремонт, а також отримати актуальну інформацію про стан проїзду.

В Україні запровадили інтерактивну карту доріг з актуальною інформацією про ремонтні роботи. Про це повідомляє прес-служба Мінцифри в понеділок, 2 березня.За допомогою карти можна буде отримувати інформацію про стан проїзду (ремонтів, ДТП, перекриття руху, утруднення руху), про об'єкти придорожнього сервісу, розташування паркінгів і аварійно-небезпечних ділянок, погодні умови на дорогах."Укравтодор запустив інтерактивну карту доріг, де можна в режимі реального часу побачити всі ділянки, які будуть відремонтовані за планами цього року", - сказано в повідомленні Мінцифри.Нагадаємо, що раніше Укравтодор показав карту з майбутніми автобанами. В Україні планують побудувати мережу автомагістралей і швидкісних шосе. Зараз в країні тільки кілька таких доріг.Також повідомлялося, що Укравтодор за рік ввів в експлуатацію 847 км доріг. Із запланованих на минулий рік бюджетних програм майже всі були виконані більш ніж на 90%.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp