Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Випадки коронавірусу зафіксували ще в двох країнах

3 березня 2020 р., 08:15

Перші інфіковані виявлені в Латвії та Саудівській Аравії. Відомо, що в Саудівській Аравії коронавірус виявили у чоловіка, який повернувся з Ірану.

Коронавірус COVID-19 вперше виявили ще в двох країнах в понеділок, 2 березня.Про перший позитивний тест на коронавірус повідомили в Міністерстві охорони здоров'я Латвії."Міністерство охорони здоров'я і Центр профілактики та контролю захворювань (SPCC) підтверджують, що перший пацієнт з коронавірусом COVID-19 був діагностований в Латвії", - сказано в повідомленні.Також коронавірус зафіксували в Саудівській Аравії: захворів громадянин країни, який повернувся в з Ірану, передає AFP."Саудівська Аравія в понеділок підтвердила перший випадок коронавірусу", - йдеться в публікації.Відомо також, що хворого помістили в карантин.Нагадаємо, станом на 28 лютого в Білорусі виявили перший випадок зараження коронавірусом.Також Корреспондент писав, що в Україні чотирьох осіб перевіряють на зараження коронавірусом.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp