Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Володаря Оскара звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої

4 березня 2020 р., 08:05

Мешканка Канади звинуватила відомого актора в зґвалтуванні, яке відбулося в 1983 році. Жінка подала заяву в поліцію про порушення кримінальної справи.

Американського актора і режисера Тімоті Хаттона, який отримав у 1981 році премію Оскар за найкращу чоловічу роль другого плану у фільмі Прості люди, звинувачують у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини, пише Indiewire.

Обвинувачем виступила сама жертва. Жінка на ім'я Сара Джонсон розповіла, що вона стала жертвою насильства в канадському Ванкувері в 1983 році. Там Хаттон перебував на зйомках стрічки Крижана людина.

За словами Джонсон, якій на той момент було 14 років, її з подругами актор запросив до себе в готельний номер, в якому перебували його друзі. У номері він разом зі своїм приятелем зґвалтував дівчину.

Торік 50-річна жінка подала заяву в поліцію про порушення кримінальної справи стосовно актора-оскароносця.

Джонсон розповіла, що зважилася на це після того, як в світі почав набирати сили рух жертв сексуальних домагань MeToo. За словами жінки, раніше вона побоювалася розповідати про зґвалтування, оскільки вважала, що їй ніхто не повірить.

Сам 59-річний Тімоті Хаттон заявив, що не знає Сару Джонсон, а її заява спрямована ​​на те, щоб вимагати у нього гроші. Актор додав, що жінка вимагає від нього коштів в останні два роки. За словами знаменитості, вона погрожувала, що якщо Хаттон не заплатить їй необхідну суму, то вона напише заяву про зґвалтування.

Також чоловік зазначив, що він вже звернувся у ФБР, подавши скаргу на мешканку Канади.

Рух MeToo почався після того, як з'явилися звинувачення в непристойних домаганнях і зґвалтуваннях проти голлівудського продюсера Харві Вайнштейна.

Раніше повідомлялося, що відома британська співачка розповіла про своє ув'язнення і зґвалтування. Зірка відверто розповіла про трагічний інцидент з нею.

Також нагадаємо, що в Миколаївській області 14-річний підліток зґвалтував 8-річного хлопчика.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp