Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як у Великому Бичкові роблять меблі для Європи (ВІДЕО)

3 березня 2020 р., 18:52

Цей відеоблог – про компанію «ВГСМ» із Великого Бичкова, яка вже багато років успішно працює, виконуючи замовлення концерну IKEA.

А ще, звичайно, цей блог – про ліс. Про вирубки і посадки. Про факти і фейки. Про домисли і про те, над чим мало хто замислюється. 

А про деякі речі, які озвучені в цьому відео, взагалі майже ніхто не говорить. Чому б розумно не користатися багатством, яке навколо нас? Закарпаття – найбільш лісистий регіон України. Більше половини всієї площі області – це ліс, який завжди давав роботу багатьом краянам. Колись у лісовому господарстві і на деревообробних підприємствах працювало до 30% місцевого населення. Зараз галузь не така потужна. Але традиції не втрачено, технології, досвід, знання і вміння – збережено. Тож при належному управлінні лісовим господарством і економікою деревообробки, галузь має великий потенціал росту.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp