Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Як за 2 місяці бюджет поповнився

4 березня 2020 р., 09:15

Ось такі реалії

За перші 2 місяці цього року, січень – лютий, до загального фонду бюджету Ужгорода надійшло 170,3 млн грн податків і зборів, що на 7,5 млн грн більше запланованого обсягу, – інформує департамент фінансів та бюджетної політики міської ради. Приріст надходжень у порівнянні з 2019 роком склав 25,1 млн грн.

Найвагомішим джерелом надходжень до бюджету міста, вже традиційно, є податок на доходи фізичних осіб, за ці 2 місяці – 101,4 млн грн. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року обсяг надходжень цього податку зріс на 13,3 млн грн.

До бюджету Ужгорода сплачено також 54,5 млн грн місцевих податків і зборів (податку на майно, туристичного збору, єдиного податку), що перевищує показник минулого року на 7,4 млн грн.

Поповнили міську казну і 2,9 млн грн за надання адміністративних послуг та 10 млн грн акцизного податку (з вироблених, ввезених підакцизних товарів, роздрібної торгівлі).



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp