Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Озброєні зловмисники напали на священика на Тячівщині

17 березня 2014 р., 10:13

Озброєні пістолетом розбійники побили священика й забрали велику суму грошей. Бандитів розшукує міліція.

Серед ночі минулої суботи в чергову частину Тячівського РВ УМВС надійшло телефонне повідомлення від мешканця с.Бедевля Тячівського району, настоятеля тамтешнього чоловічого монастиря. 

Заявник повідомив про те, що близько першої години ночі в його будинок шляхом пошкодження вікна на підвальному приміщенні проникли четверо невідомих осіб чоловічої статі. 

Бандити мали на головах маски із прорізами для очей. Увійшли до спальні, побили господаря гумовою палицею та погрожуючи пістолетом, відібрали грошові кошти в сумі 60 тисяч гривень та 1000 доларів. Після цього зв’язали потерпілому руки, ноги, заліпили очі скотчем і покинули будинок. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. 

Ця подія внесена в Єдиний реєстр досудових рослідувань, попередня правова кваліфікація даного кримінального правопорушення - ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій, поєднаний з проникненням у житло). Нападників розшукують. 

Їхні прикмети: зріст 170-180 см., середньої тілобудови. Двоє були одягнені в куртки темного кольору та штани, один в спортивні штани та кросівки біло-сірого кольору. На руках мали рукавиці, на обличчі - плетені маски чорного кольору з прорізами для очей. Якщо вам що-небудь відомо про дану подію, просимо звертатися в Тячівський райвідділ міліції, або за тел.102. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp