Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зустрічі закарпатців суттєво допомогли військовим

9 вересня 2014 р., 16:01

На що які речі витратять зібрані 15 тисяч, поки невідомо.

Акція «Купи зустріч» - це благодійний аукціон, на якому лотами виступають не речі, а… люди. А точніше – зустрічі з ними. На Закарпатті акція проводиться систематично вже 4 роки підряд і має неабияку популярність. Присвячувалась вона, зазвичай, допомозі дитячим будинкам Закарпаття. Цього ж року, у зв'язку з воєнною спецоперацією збройних сил України по протидії путінсько-шовіністичному імперіалізму,благодійний аукціон зустрічей вирішили присвятити збору коштів на найактуальніші потреби закарпатських військових.

«Ми вирішили популяризувати благодійні внески для армії у форматі нашої Акції, так як цей формат може торкнутися людей, які ще не усвідомили в який переломний історичний момент ми живемо. Зараз вирішується, куди підуть зібрані кошти. Але точно скажемо, що вони будуть витрачені на найактуальніші потреби наших бійців. Кожна копійка піде по призначенню. І як завжди, детальний фінансовий звіт буде оприлюднено через офіційну групу в соцмережах і ЗМІ», - розповів ініціаторакції, куратормолодіжкиУДАРуДенис Ман.

Закарпатці дуже активно долучилися до аукціону. Зустріч з собою зголосилися продати 302 учасника. В основному – це студенти і молодь. Відтак, за словами Дениса Мана, через аукціон зустрічей волонтерам вдалося зібрати понад 15 тисяч гривень. Звіт про збір коштів активіст оприлюднив через власну сторінку в мережі Фейсбук. «Звітуємо вам, що на рахунку в банку 10 302.92грн. Крім того, у волонтерів на руках - 3,990 гривень і $200.Таким чином, ми зібрали більше 14 тисяч гривень і 200 американських доларів.Скан копію листка про передачу волонтерам коштів від покупців та фото інформації про рух коштів по рахунку в банку опублікуємо завтра зранку», - написав Денис Ман.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp