Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Данилов: Люди зі щепленнями від кору менше хворіють на коронавірус

7 березня 2020 р., 13:46

У першу чергу коронавірус небезпечний для людей похилого віку, молодь і діти майже не хворіють

Глава РНБО Олексій Данилов заявляє, що люди зі щепленнями від кору майже не хворіють на коронавірус. Про це він сказав в інтерв'ю Українському радіо.

"З коронавірусом ми також розуміємо, в яких країнах світу це відбувається, більше того, в яких містах, розуміємо середній вік населення, яке хворіє на коронавірус, розуміємо, які люди, на жаль, помирають від нього. Переважна більшість - це люди похилого віку - 80-85+. Люди, які отримали щеплення від кору, майже не хворіють", - говорить Данилов.

При цьому главі РНБО сказали, що в Україні люди масово скуповують крупи, цибулю і часник. І запитали, чи може він заспокоїти людей.

Він відповів, що "цибуля і часник - це народний засіб, який дозволяє остерігатися і підвищувати імунітет в будь-який період року".

За словами Данилова, коронавірус не страшний, а найгірше, коли люди починають самі себе накручувати і створювати панічні настрої.

Він додав, що на звичайний грип хворіє набагато більше людей: "Більше того, від звичайного грипу і гине більше людей, ніж від коронавірусу, щорічно це близько 650 000".

Як відомо, в Україні підтверджено один випадок захворювання на коронавірус. Пацієнт перебуває в лікарні Чернівців у стабільному стані.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp