Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Одеській області не підтвердився коронавірус у дитини

7 березня 2020 р., 14:13

У хлопчика діагностовано грип А

Хлопчик, який захворів після поїздки в Італію, ізольований в інфекційній лікарні. У нього діагностовано грип А.

В Одеській області не підтвердився коронавірус у дитини, яка захворіла після поїздки в Італію. Про це повідомили в прес-службі Одеської обласної державної адміністрації.

Так, жителя міста Рені, 2005 року народження, госпіталізували в інфекційну лікарню Ізмаїла. Цей хлопчик тиждень перебував в Італії, а в Рені був доставлений приватним автомобілем.

В Ізмаїл його відправили в зв'язку з тим, що в цьому місті розташована госпітальна (створена в зв'язку із загрозою коронавірусу) база для південних районів Одеської області.

"У нього була підвищена температура. Дитину з підозрою на вірус госпіталізували. Лікарі помістили її в спеціальний ізольований бокс, взяли аналізи і відправили на дослідження до Києва. У пацієнта діагностовано вірус грипу А", - повідомили в прес-службі.

Зазначається, що додаткові дослідження були проведені у вірусологічній лабораторії Одеси. Зараз медики щогодини інформують чиновників ОДА про стан пацієнта. Дитина забезпечена усіма необхідними медикаментами і медичною допомогою.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp