Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нардеп Ковач забезпечив військових будівельними матеріалами (ФОТО)

9 вересня 2014 р., 16:18

Військові отримали від депутата суттєву допомогу.

Як уже повідомлялося, днями народний депутат України Василь Ковач мав зустріч із обласним військовим комісаром Іваном Васильцюном. Під час розмови з’ясувалося, що потребує допомоги полігон в Оріховиці: кілька місяців тому після буревію було пошкоджено покрівлю окремих навчальних приміщень, постійною є потреба у жерсті для виготовлення мішеней, фарби для їх покриття тощо.



І от уже сьогодні, 9 вересня 2014, на полігон привезли необхідні для ремонтних робіт будівельні матеріали: шифер, шиферні цвяхи, вапно, цемент, жерсть, фарба, орієнтовною вартістю понад 17 тисяч гривень були відвантажені на склад військової частини А 1556 Ужгородської дільниці полігону, повідомляється на сайті народного депутата.

«Кожен українець, який вболіває за долю своєї країни, який хоче, щоб на нашій землі знов запанував мир, має визначитися, як він може допомогти захисникам нашої Вітчизни, - зазначив Василь Ковач, який навідався на військовий полігон та поспілкувався із військовослужбовцями. – Ми мусимо підтримувати українську армію та надавати посильну допомогу для відновлення її потенціалу».

Начальник полігону Віталій Бережний відзначив, що завдяки допомозі небайдужих до нинішньої складної обстановки у країні військовослужбовці Закарпатської області отримують значну матеріальну та моральну підтримку. І відчуваючи, що суспільство дбає про них, таким чином отримують додатковий стимул стояти за свій народ, за людей, які їм допомагають, які відгукнулись в хвилину, коли військовикам дуже важко.

Фото: Юрій Ломакін, прес-група Закарпатського ОВК

Микола 10.09.2014 09:19 IP: 195.253.128.195
Від виборів до виборів живе Ковач весело. Не памятаю, щоб ця людина зробила щойсь хороше перебуваючи народним обранцем. Окрім того, що намагається замилити очі незначними внесками під час передвиборчої кампанії. Регіонал - він і в Африці регіонал. Голосувати за Ковача не збираюсь і Вам не раджу.
земляк 09.09.2014 21:48 IP: 62.26.43.92
Нічого "патріотичного" у діях колишнього регіонала не побачив! Навпаки, за те, що голосував в унісон із злочинцями, які "в бігах" - мікробусу із будматеріалами - замало буде (це при умові, що хоче "скупити свою вину")! Однак, швидше за все діло в тому, що "голосувальник руками", просто знову хоче до ВР...

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp