Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

МОЗ Іраку заявляє про перші смерті від коронавірусу

5 березня 2020 р., 18:57

Міністерство охорони здоров'я Іраку оголосило про перші два підтверджені випадки смерті, пов'язані з новим коронавірусом

Про це повідомляє ВВС.

«Жінка з порушеннями імунної системи та 65-річний чоловік, який страждав на хронічні захворювання, померли в середу в столиці Багдаді», - йдеться у повідомленні.

Були також суперечливі повідомлення про смерть 70-річного священнослужителя у Сулейманії на території Курдистану.

Курдські чиновники впевнені, що смерть стала результатом Covid-19, але міністерство охорони здоров'я Іраку заявило, що ця інформація не була підтверджена.

На сьогодні Ірак повідомив про 34 випадки зараження коронавірусом. Більшість із них пов'язані з сусіднім Іраном, де внаслідок спалаху загинуло 107 людей та заражено 3513 осіб.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 5 березня у світі зафіксовано 95 425 випадків зараження коронавірусом. При цьому на території материкового Китаю кількість хворих становить 80 410. Від коронавірусу в світі померло вже 3 286, одужало - 53 299 осіб.

В Україні лабораторно підтверджено перший випадок інфікування коронавірусом Covid-19 - у Чернівцях.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp