Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рада адвокатів Закарпаття дала високу оцінку Службі судової охорони в області

6 березня 2020 р., 15:30

В Ужгороді відбулася зустріч співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області з делегованим представником Ради адвокатів Закарпаття

Головна мета зустрічі полягала в удосконаленні порядку пропуску осіб в судові установи області, зокрема, адвокатів.

На початку зустрічі начальник Територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області полковник Служби судової охорони Роман Мушак відзначив, що співробітники Служби постійно приділяють увагу самовдосконаленню, проходять необхідні навчання та тренування, щоби виконувати покладені на них обов’язки максимально ефективно і злагоджено.

Представник Ради адвокатів Закарпатської області Анатолій Качайло відзначив переваги, які з’явилися після початку роботи Служби судової охорони в регіоні, та окреслив моменти, які з урахуванням досвіду попередніх років, можуть бути в нагоді співробітникам Служби. Так, детально були розглянуті особливості огляду речей адвокатів, зокрема, акцентувалася увага на недопущенні контактів з їхніми службовими документами – адвокатськими справами.

"Ваші співробітники – як сканери, нам подобається їхня служба. В ній відчувається багато ефективно проведених навчань. Їхні обов’язки чітко розподілені, дії кожного доповнюють одне одного. Відчувається злагоджена система, де кожен виконує свою функцію", – додав Анатолій Качайло.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp