Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські «Патріоти» досить оригінально привітали жінок

6 березня 2020 р., 16:45

Політична партія "Патріот" привітала жінок з 8 Березня

Депутатська фракція політичної партії «Патріот» Ужгородської міської ради, яку очолює Михайло Чурило, продовжує дивувати своїми святковими імпровізаціями. Сьогоднішній ранок обернувся для ужгородок квітковими сюрпризами. На зупинках міського транспорту, у маршрутках і на центральних площах Ужгорода можна було зустріти святково вбраних молодиків з величезними оберемками троянд. Хлопці зупиняли перехожих представниць чарівної статі, даруючи їм квіти з вітальними словами. Така акція була зумовлена прийдешнім Міжнародним жіночим днем, що цьогоріч припав на неділю повідомили ІА "ЗІДО".

Коментар Михайла Чурила: нам просто хотілося зробити останній робочий день тижня не схожим на
інші, маючи чудовий привід. Чому такі незвичні місця? Так не місце ж красить людину, згадуючи добре відому приказку… Жінки прекрасні, чарівні і неповторні скрізь. Просто інколи серед міської метушні ми цього не помічаємо. Наш знак уваги – це просто один із прикладів, щоби привернути увагу до жіночої краси, тепла і посмішок, які вони дарують нам – чоловікам. Усе у цьому світі через них і заради них.

Дорогі наші, від імені політичної партії «Патріот» та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з прийдешнім Міжнародним жіночим днем 8 березня!

ІА "ЗІДО"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp