Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі поранено ще одного військового

6 березня 2020 р., 19:34

Бойовики чотири рази порушили режим "тиші"

З початку поточної доби, 6 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті чого один військовий отримав поранення. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр ООС Facebook.

Як повідомляється, бойовики обстріляли українські позиції з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" бойовики здійснили три обстрілу, а саме - поруч з Авдіївкою та поблизу Пісок.

Також в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" були зафіксовані обстріли недалеко від населеного пункту Зайцеве.

"Сьогодні, 6 березня, в результаті підриву БМП на невстановленому вибуховому пристрої один український захисник загинув, ще троє військовослужбовців отримали бойові поранення. Також в результаті обстрілу ворожих один український захисник отримав поранення", - йдеться в повідомленні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp